luni, 28 septembrie 2015

Torturi - Level 2/100

Mi-am propus să mă notez pentru fiecare mic pas pe care îl fac spre atingerea perfecțiunii în ceea ce privește arta cofetăriei.
Zilele acestea o mămica WAHM m-a rugat să-i fac un tort fără gluten, fără zahăr și fără lactoză. A fost o adevărată provocare și chiar dacă nu sunt mulțumită 100% de rezultatul final, am învățat că se poate, am învațat ce este și cum se face o cremă aparel și o șarlotă de migdale, cum se comportă un aluat făcut din făină fără gluten și o cremă de brânză fără lactoză și cu miere. Data viitoare îl voi face cu siguranță, mult mai bun, mai rezistent și mai aspectuos. Spun, mai rezistent, pentru că din cauza înălțimii, a timpului prea scurt petrecut la rece și a faptului că am modificat subtanțial rețeta, tortul a suferit o crăpătură care m-a făcut să-i modific forma. Am reușit totuși să-i fac o fotografie.
Îi urez lui David mulți anișori sănătoși înainte și mamei lui îi mulțumesc pentru încrederea acordată!



O altă mămică mi-a dat posibilitatea să experimentez o altă modalitate de a decora cu barot de fulgi de ciocolată și fluturi roz din ciocolată. Îi urez lui micuței Eden : La mulți ani și să fie fericită alături de părinții ei și de toți care o iubesc!


Ambii copilași au împlinit 2 scumpi anișori!




Apoi  am făcut un tort fiului meu celui mic ce a împlinit 10 luni. Nimic deosebit, doar un naked cake de morcovi. Luna viitoare îi fac unul fără îndulcitori, doar am experiența acum.



Sunt la început în ale cofetăriei, așa că nu aruncați cu pietre ci poate cu feedback-uri (sugestii) care să mă ajute sa-mi îmbunătățesc dulciurile.

Mulțumesc tuturor care au încredere în mine și mă susțin!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Orice opinie, sugestie, feedback este binevenit și vă mulțumesc anticipat!